balmain haircare

Vi är väldigt stolta att få ha BALMAIN Haircare hos oss på Balayage Stockholm.

En vård och stylingserie för både män och kvinnor som vill ha det enkelt men ändå funktionellt och maximal vård.
En liten stylingserie som ändå har allt!

The signature of Balmain 

En resa mot friheten, bli bortförd till den där perfekta sommardagen.

En formidabel doft som tar till sig håret med en fängslande och fascinerande resa, en blandning av anis, dragon, furu, persiska, hallon, gardenia, apelsin blomma, kryddnejlika, jasmin, rosor, ylang-ylang, aprikos, lilac, citron, vanilj, sandelträ, cederträ & vit mysk

Balmain lämnar ingen oberörd!  

silke

Silke innehåller så mycket som 17 av de 19 aminosyror som skapar förutsättningar för att skapa den starka samhörigheten för att:

-Återuppbygga skadade områden och skapa ett mjukt silkeslen yta för varje hårstrå
-Förstärka håret för att skydda håret mot yttre påverka och värme verktyg
-Få resultat av mjukhet, smidighet och glansigt hår från rot till topp. 
 

Heart of styling

De speciellt utvalda silkesproteinerna är en mycket effektiv ingrediens som stimulerar för att nå en optimal fuktighet in i varje hårcell.

Kombinerat styrka från antioxidanter i perfekta ultimata synergier för att skapa ultimata fuktighetsgivande och skyddande egenskaper.

Intensivt återuppbyggande och djupt reparerande serie som ger användaren lyster i håret med en bedårande glans, ger även en storslagen skönhetskänsla med stark utstrålning
 

Argan Moisturizing Exilir

Återuppbyggande organiskt serum som omedelbart ger användaren ett mjukt och friskt hår.
 

Pierre Balmain (1914-1982) ÄR en av DE STÖRSTA av franska modeskaparna.

PIERRE BALMAIN är känd för att vara den som hjälpte till att bygga upp det skräddade modet i Paris efter andra världskriget, parallellt med Dior och Balenciaga.

Idag har modehuset kommit i ropet igen,mycket tack vare synlighetern med catwalkvisningar och tillsammans med de största stjärnorna som gärna bär BALMAINS kollektioner under offentliga framträdanden 

De mest omtalade är  RIHANA (Balmains frontfigure), Puff Daddy, Justin Bieber, Madonna mfl.

Christophe Decarnin heter dagens designer som fått modebranschen att göra vågen.

Pierre Balmain själv sade sig inte vara särskilt intresserad av mode, utan av att klä kvinnor som redan hade en sofistikerad stil och uppskattade den enkla elegans han kunde bistå med.

Det enkla är det svåra, hävdade Balmain ihärdigt och slog ifrån sig kritik om att upprepa sig, och inte komma med några nya djärva förändringar.

Kändast blev han för sina aftonkläder. Korta cocktailklänningar, ofta i broderad sammet eller siden och extravaganta galastassar med tajta liv och långa svepande sidenkjolar med broderier från Lesage. Han började med att studera arkitektur, men kom snart att börja arbeta för dåtidens kände, men idag bortglömde, modeskaparen Molyneux.

Pierre Balmain klädde både kändisar och kungligheter och fick extra god kontakt med det thailändska kungahuset, vars drottning Sirikit han klädde under kungaparets världsomspännande resa 1960. Balmain bistod även med en svart klänning till den franska sångerskan Juliet Gréco, som gjorde sig känd som ”Paris svarta ros”.

BALMAIN finns idag inom både mode/ design, kläder, skor och väskor men är också väldigt känd när det gäller parfymer och hairextensions.
Balmainhuset jobbar starkt för att befästa sin position som ett av de världsledande modehusen.